TAP Derneği GEKAP Uygulamaları Canlı Sunumu 23 Temmuz 2020

  • ...
  • 22 Temmuz, 2020

TAP Derneği Gekap Sunum Dosyası:

Sunum videosu Tekrar İzleme Linki: Güncelleniyor…

Sayın Üyemiz;

23 Temmuz 2020 GEKAP uygulamaları hakkında gerçekleştireceğimiz online sunumumuza katılım için detaylı bilgiler ve katılım linki aşağıda yer almaktadır. Sunum sonrası soru cevap bölümünde GEKAP uygulaması kapsamında pil özelinde soracağınız sorular yanıtlanacaktır.

Canlı Yayına Katıl

Canlı sunum katılımı için masaüstü Pc ve laptopları tercih etmeniz tavsiye edilmektedir. Katılım için size mail aracılığı ile gönderilen yada aşağıda iletilen link mobil platformlarda da çalışmaktadır. Mobil platformlarda sorun oluşmaması açısından Microsoft Teams uygulamasını indirmenizi tavsiye ediyoruz. Uygulamayı indirerek anonim olarak katılabilirsiniz. bu şekilde oturum açmanız kayıt olmanız gerekmez.

Canlı Yayına Katıl

Mobil cihazlardan katılım sağlamak için:

Mobil cihazlardan sorunsuz bir katılım sağlamak için Microsoft Teams uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı yükledikten sonra linke tıkladığınızda toplantıya katıl seçeneği ile Toplantıya oturum açmadan katılabilirsiniz.

Android cihazlar için Microsoft Teams Uygulama Linki:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.teams&gl=TR
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.teams&gl=TR

İphone ve İpad ler için Microsoft Teams uygulama linki:

https://apps.apple.com/tr/app/microsoft-teams/id1113153706?l=tr#?platform=iphone

Masaüstü Cihazlarda Katılım Sağlamak İçin :

Masaüstü Cihazlarda katılım sağlamak için SAFARİ hariç chrome edge firefox ve benzeri bir browser (internet tarayıcısı) kullanabilirsiniz. İnternet tarayıcınızdan web üzerinden izleyin linki ile devam ederek toplantıya katılabilirsiniz. Haliz hazırda bilgisayarınızda yüklü bir Microsoft Teams kurulumu var ise uygulama üzerinde de katılım sağlayabilir yada toplantı linke tıkladığınızda açılan pencereden teams edin linke tıklayarak yükleme yapabilirsiniz.

Sayfa Başına Dön
%d blogcu bunu beğendi: